Vezessünk figyelmesebben

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök négy anyagi kárral és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8611-es számú úton Beled térségében, 2020. február 2-án 15 órakor. Egy 44 éves beledi férfi közlekedett személygépkocsival a 8612-es számú úton, Cirák felől, Beled irányába. Haladása során a 8611-es és a 8612-es számú utak kereszteződéséhez érve, nem biztosított elsőbbséget a 86-os számú főút felől, Kapuvár irányába szabályosan közlekedő autónak, amelynek következtében összeütköztek. A vétlen jármű az ütközéstől felborult, vezetője és két utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8224-es számú úton Pannonhalma térségében, 2020. február 3-án 0 óra 30 perckor. Egy 39 éves pannonhalmi nő közlekedett személygépkocsival Ravazd felől, Pannonhalma irányába. Haladása során járművével – eddig tisztázatlan okból – az úttestről letért, és egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr és három utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy:

  • Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!
  • Mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel vezessék gépjárműveiket! 

...hogy mindenki hazaérjen!


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!