Vezetéselméleti tanácsadás

A győri és osztrák rendőrök hasznos tanácsokkal segítették a rendezvény látogatóit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság „nagy teljesítményű járművek biztonságos vezetése” címmel tartott közlekedésbiztonsági programsorozatot.
A rendezvény célja a két és négykerekű eszközökkel közlekedő sofőrök figyelemfelhívása volt, akik magas forgalmi teljesítményű járművekkel rendelkeznek illetve vesznek részt a közúti forgalomban.
A motorosok és gépkocsivezetők elméleti tudását a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság valamint a Burgenlandi Tartományi Rendőr Igazgatóság közlekedési szakemberei 2015. március 27-én egy győri autószalonban ellenőrizték.

A rendőrök a látogatókat vezetéselméleti tanácsokkal segítették és olyan közlekedési szituációk elé állították, melyek megoldásait különféle forgalmi helyzetekben eredményesen tudják hasznosítani.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a motorkerékpárosok figyelmét, hogy a vezetéstechnikai képzések 2015. évben az alábbi időpontokban folytatódnak:

április 18. május 23. június 27.
július 11. augusztus 1. szeptember 5.

Bővebb információk: www.route82.hu

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!