Vezetői engedély nélkül közlekedett

A rendőrök Győrben fogták el a járművet jogosulatlanul használó kajárpéci nőt.

A Győri Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves kajárpéci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. december 7-én 19 óra 30 perc körüli időben egy kajárpéci családi ház udvaráról tulajdonított el egy járművét.

A rendőrök a gépkocsit 2015. december 8-án 17 órakor Győr-Adyváros területén észlelték, ahol jogtalan használóját is elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A tettes a járőröknek vezetői engedélyét átadni nem tudta, mivel azt korábban „ittas vezetés” miatt a hatóságok bevonták.

A nő a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vallomása alapján a sértett engedélye nélkül, figyelmét elterelve vette magához az indítókulcsot. Az autóval Kajárpéc és Győr között közlekedett, azonban „útját” műszaki hiba miatt nem tudta folytatni.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.22. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 622 6
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!