Vezetői engedély nélkül okoztak balesetet

Alkoholfogyasztás gyanúja miatt kerültek a sofőrök előállításra Sopronban és Győrságon.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 18-án 0 óra 35 perckor Sopron belterületén.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy fiatalkorú a tulajdonos tudta és engedélye nélkül közlekedett egy VW típusú gépjárművel Sopron, Nemeskúti utcában a Rákosi út irányába. A lejtős, keskeny, rossz minőségű szilárd burkolatú útszakaszon nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt és egy balra ívelő útkanyarulatban járműve hátulja megcsúszott. A gépkocsi elejével a menetirány szerinti jobb oldalon az úttest mellett közvetlenül elhelyezkedő bokros meredek partoldalnak ütközött, majd tetejére borult.

Az autóban tartózkodó 17 és 20 éves soproni lakos könnyű sérüléseket szenvedtek.
Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett valamint vele szemben alkoholfogyasztás gyanúja merült fel, ezért őt mintavételre előállították.


Szintén személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 18-án 18 óra 40 perckor Győrság belterületén. A közlekedési rendőrök megállapították, hogy egy 24 éves, vezetői engedéllyel nem rendelkező győri férfi VW Golf típusú gépkocsijával közlekedett Pázmándfalu felől Győrság irányába. A sofőr járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és a 8223-as számú út kereszteződésébe fékezés nélkül behaladt, majd egyenesen hajtva a vízelvezető árokba csapódott.


A baleset okozója könnyű sérüléseket szenvedett. A gépkocsivezetővel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért őt a járőrök mintavételre előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!