Visszaadták gazdájának Zorallt

A mosonmagyaróvári járőrök a helyi polgárőrség jelzése alapján elfogtak egy férfit, aki a Kis Duna Polgárőr Egyesület kiképzett szolgálati kutyáját akarta ellopni.

A rendőrségen a Kis Duna Polgárőr Egyesület képviselője tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2016. október 13-án 16 óra 15 perc és 16 óra 35 perc között az egyesület telephelyére bemászott és onnan magával vitte a Zorall névre hallgató kiképzett szolgálati kutyát. A szomszédos ingatlant őrző biztonsági őr észrevette a lopást és értesítette az egyesületet és a rendőrséget a bűncselekményről. A járőrök azonnal az 5 éves németjuhász kutya keresésére indultak. Kutatásuk közben az egyik helyi polgárőrtől pontos információkat kaptak arról, hogy a tolvaj az ellopott kutyával az egyik mosonmagyaróvári bevásárlóközpont melletti bokros területen tartózkodik.

A járőrök a helyszín közelében igazoltatták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves C. E. E. bolgár állampolgárt. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A férfi gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök Zorallt visszaadták gazdájának.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!