Vonattal akartak Ausztriába jutni

Az elmúlt 24 órában a járőrök a győri vasútállomásról 20 főt állítottak elő a megyei rendőr-főkapitányságra.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 2015. október 1-jén 7 órakor egy Budapest-Salzburg között közlekedő nemzetközi vonaton igazoltattak egy 14 éves afgán állampolgárt. A fiatalember arcképes okmányt nem tudott átadni, továbbá jogszerű belföldi tartózkodását sem tudta igazolni, csak egy Salzburgig szóló menetjegyet adott át a rendőröknek. A járőrök a fiatalkorút a vonatról leszállították, majd átadták a győri rendőröknek.

Szintén a vonatkísérők ellenőriztek 16 óra 30 perckor a győri pályaudvaron 3 afgán családot, akik egy nemzetközi gyorsvonattal utaztak volna Németország irányába. A rendőrök megállapították, hogy a 16 fő a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett. A járőrök a külföldieket tiltott határátlépés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

További 3 pakisztáni állampolgárt igazoltattak, majd állítottak elő a megyei rendőr-főkapitánysága a Készenléti Rendőrség beosztottjai a győri vasútállomásról. A járőrök 22 óra 3 perckor egy nemzetközi gyorsvonaton igazoltatták a férfiakat. A külföldiek a vonat toalettjében rejtőzködtek, mikor ellenőrizték őket.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!