Vonattal akartak Ausztriába jutni

A mosonmagyaróvári és a soproni rendőrök elfogták a külföldieket.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 8-án 13 óra 30 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőrizték a Bécs irányába haladó nemzetközi gyorsvonat utasait. A rendőrök öt pakisztáni állampolgárt igazoltattak, akik a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek. Az egyenruhások a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt eljárást indítottak.

A soproni rendőrök 2016. február 9-én 5 óra 45 perckor a helyi vasútállomásra vonultak. A pályaudvar területén négy pakisztáni férfit igazoltattak, akik érvényes okmányaikat a járőröknek nem tudták átadni. Az egyenruhások a külföldieket a Soproni Rendőrkapitányságra előállították és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek.

A mosonmagyaróvári határrendészek 2016. február 9-én 8 óra 40 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőriztek két külföldit. A pakisztáni férfiak jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2016. február 9-én 9 óra 45 perckor egy Németországba tartó vonaton igazoltattak egy algír állampolgárt. A férfi jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ezért a vonatkísérők átadták a mosonmagyaróvári járőröknek.

A rendőrök a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!