Anyagi kárral járó balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség!

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. március 15-én 11 óra körüli időben Győrben, a Mártírok útján a Pesti út felől az Ipar út irányába. Haladása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Opel típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2024. március 16-án 16 óra és 17-én 14 óra 15 perc közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú fehér színű gépjárművel közlekedett Győrben, a Bán Aladár utcai parkolóban. Hátramenete során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Toyota Yaris típusú személygépkocsi bal hátsó részének, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú feltételezhetően zöld színű mezőgazdasági vontatóval és a hozzá kapcsolt zöld színű félpótkocsival közlekedett 2024. március 6-án 8 óra és március 15-én 18 óra közötti időben Győrben, az Ádám utcában. Haladása során járművével egy kerítésnek ütközött, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2024. március 15-én 6 óra 40 perc és 16 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, az Ikva utcában. Haladása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt fekete BMW típusú személygépkocsi jobb oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!